Kuntavaaliehdokkaamme Hanna-Mari Mäkelä esittäytyy

Blogit

Tradenomi. Perheen äiti. 

Turun Toverit ry:n sihteeri.

Turun Ensi- ja Turvakoti ry:n kotitoimikunnan jäsen

Turun Sos.dem. Naisyhdistys ry:n taloudenhoitaja.

Olen ollut edellisen kerran kuntavaaliehdokkaana 2004. Molemmat pojat olivat alakouluikäisiä ja minä sekä mieheni olimme keskellä ruuhkavuosia. Silti halusin silloin antaa aikaani ja olla vaikuttamassa lapsiperheiden asuinympäristön turvallisuuden ja viihtyvyyden sekä lasten liikkumisen lisäämisessä.

Mikä liikuttaa minua? Tämä on kysymys jonka esitin itselleni, kun pohdin miksi olen mukana kuntavaaleissa yli kymmenen vuoden jälkeen. Pojat ovat jo muuttaneet pois kotoa ja huomasin, että edelleen minua kiinnostavat samansuuntaiset asiat kuin ennenkin.

Olen ollut mukana yhdistystoiminnassa pitkään ja seurannut läheltä haasteita, joiden kanssa yhdistykset joutuvat näinä päivinä kohtaamaan. Vapaaehtoisia ei tahdo löytyä varsinkaan pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Lisäksi talouden kanssa moni yhdistys joutuu koville. Monet yhdistykset ja seurat tekevät arvokasta työtä kuntalaisten hyväksi. Tätä työtä tulee jatkossakin mahdollistaa ja arvostaa. Tämä liikuttaa minua.

Kerron vielä vähän itsestäni. Olen 48-vuotias tradenomi ja perheellinen. Turun Toverit ry:n toiminnassa olen ollut mukana yli 20 vuoden ajan. Aloitin Turun Toverit ry:n naisjaoston johtokunnan jäsenenä ja olen Turun Toverit ry:n hallituksen jäsen ollut yli viisi vuotta. Tänä vuonna aloitin seuran sihteerinä.

Kunnalliseen päätöksentekoon olen osallistunut liikuntalautakunnan jäsenenä 12 vuoden ajan. Lisäksi olen ollut neljän vuoden ajan kulttuurilautakunnan varajäsen. Olen ollut mukana Turun Ensi- ja Turvakoti ry:n kotitoimikunnassa yli 15 vuoden ajan. Kotitoimikunta on yksi vapaaehtoistoimintamuoto. Turun Sos.dem. Naisyhdistys ry:ssä toimin nykyisin taloudenhoitajana.

Toivon, että myös sinua liikuttaa ja äänestät!

hama.makela@gmail.com