Joulumyyjäiset Ruusukorttelissa

Turun Ruusukorttelissa vietettiin joulumyyjäisiä 9.12.2012. Naisyhdistys osallistui myyjäisiin Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan kanssa. Myyjäisten tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan käyttöön.

Pitkin vuotta kerhoilloissa Naisyhdistys on yhdessä Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan kanssa askarrellut ja taiteillut toinen toistaan hienompia tavaroita joulumyyjäisiä silmällä pitäen.

Myytävänä oli mm. villasukkia, vanttuita, nuttuja, eri menetelmin valmistettuja ruusuja, takkasytykkeitä, leivonnaisia, joulukortteja ja korvakoruja. Myyntitykiksi nousi yllättäen perinteinen huoparuusu, joita on nähty jo pidemmän aikaa demareiden rintapielissä.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma keräsi runsaasti osallistujia, vaikka kaupunki muuten tuntuikin uinuvan sunnuntaista horrostaan valkean vaipan alla. Kokemus oli mukava ja Naisyhdistys miettii osallistuvansa myös ensivuonna joulumyyjäisiin.