Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Joulumyyjäiset Ruusukorttelissa

Turun Ruusukorttelissa vietettiin joulumyyjäisiä 9.12.2012. Naisyhdistys osallistui myyjäisiin Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan kanssa. Myyjäisten tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan käyttöön. Pitkin vuotta… Avainsanat:

Turun Sos.Dem. Naisyhdistys 115-vuotta juhlatilaisuus 29.10.2011 Panimoravintola Koulussa

Kuvia
KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ KUVAGALLERIAAN Turun Sos.Dem. Naisyhdistys juhlisti 115-vuotista taipalettaan Panimoravintola Koulun Bellman-salissa lauantaina 29.10.2011. Tilaisuuteen saapui niin nuorempia demareita kuin jo hieman kokeneempiakin demareita… Avainsanat:

Toimintakertomus 2010

Vuonna 2010 Turun sos.dem. Naisyhdistyksessä keskityttiin toiminnan kehittämiseen ja herättelemiseen perinteisistä kuukausikokouksista enemmän myös muunlaisiin tapahtumiin. Yhdistyksemme ikäjakauma on laaja, joten on haasteellista luoda vain… Avainsanat:

Viiden piirin risteilyllä

Avainsanat:

Hanna-Mari Mäkelä: Historiaa Naisyhdistyksestä

Tarina Turun Sos.dem. Naisyhdistyksen alkutaipaleelta. Kooste on Naisyhdistyksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Ritva Grönlundin puheesta vuonna 1976. ”Jo pian Turun Työväenyhdistyksen perustamisen jälkeen huomattiin, ettei yhdistyselämä ilman… Avainsanat:

Historia pähkinänkuoressa

Turun sos. dem. naisyhdistys on perustettu 8. päivä joulukuuta 1896 aluksi nimellä Turun Työväen Naisyhdistys. Yhdistyksessä on vuosien saatossa toiminut monia merkittäviä Sosiaalidemokraattisen aatteen äänenkannattajia. Sotavuosien… Avainsanat: