Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Nelli Baran: Terveyskeskusmaksut kuopattava

Blogit
Vuonna 1903 Forssan kokouksessa julistettu Suomen Työväenpuolueen sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen poliittinen ohjelma oli voimassa 49 vuoden ajan. Yksi julistuksen vaade oli: “Terveydenhoito valtion ja… Avainsanat:

Esittely: Kaarina Sainio

Blogit
1) Nimi: Kaarina Sainio, 29 vuotta 2) Ammatti: kirjastonhoitaja 3) Kuka olen? Turkulainen kirjastotäti, maailmanparantaja, feministi, demari, pakana, vaimo,  kulinaristi, pilkunrakastaja. Olen mm. Amnesty Internationalin,… Avainsanat:

Vaalimateriaalien työstöä

Maanantaina 3.9.2012 Naisyhdistyksen kädentaito-iskuryhmä otti kohteekseen ehdokkaidensa vaalipropagandan työstön. Tavoitteena oli tuottaa iso kasa ruusuisia kirjanmerkkejä jaettavaksi toreilla ja Turuilla. Ja tavoitteessa onnistuttiin erinomaisesti. Kirjanmerkit… Avainsanat:

Ehdolla kunnallisvaaleissa

Turun SDP:n jäsenäänestyksen tulokset kunnallisvaaliehdokkaista on julkistettu. Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät hienosti ääniä. Kaikki neljä ehdokastamme pääsi läpi äänestyksestä ja on nyt tekemässä yhteistyötä muiden SDP:n… Avainsanat: