Naisyhdistyksen syyskokous

Tapahtumat
Naisyhdistys kokoontui tiistaina 14.11.2016 Turun työväentalolla syyskokoukseen. Kokouksessa käsiteltiin johtokunnan jäsenten valintaa, toiminta- ja taloussuunnitelmaa vuodelle 2017, uuden rahaston perustamista ja edustajien valintaa eri yhdistyksiin… Avainsanat:

Naisyhdistyksen syyskokous 14.11.2016

Tapahtumat
Naisyhdistyksen syyskokous pidetään ma 14.11.2016 klo 17.00 Paikka: Työväentalo, Eerikinkatu 30, Turku Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä perustettava rahasto Kansan Sivistysrahaston alle. TERVETULOA kokoukseen! Avainsanat:

Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat: