Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Vaalimateriaalien työstöä

Maanantaina 3.9.2012 Naisyhdistyksen kädentaito-iskuryhmä otti kohteekseen ehdokkaidensa vaalipropagandan työstön. Tavoitteena oli tuottaa iso kasa ruusuisia kirjanmerkkejä jaettavaksi toreilla ja Turuilla. Ja tavoitteessa onnistuttiin erinomaisesti. Kirjanmerkit… Avainsanat:

Ehdolla kunnallisvaaleissa

Turun SDP:n jäsenäänestyksen tulokset kunnallisvaaliehdokkaista on julkistettu. Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät hienosti ääniä. Kaikki neljä ehdokastamme pääsi läpi äänestyksestä ja on nyt tekemässä yhteistyötä muiden SDP:n… Avainsanat:

Esittely: Nina Kallio

1) Nimi: Nina Kallio, 45 vuotta 2)Ammatti: Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja YAMK (nuorempana olen opiskellut myös keittäjäksi ja liikunnanohjaajaksi) 3) Kuka olen? Työskentelen sairaanhoitajana Turun yliopistollisen… Avainsanat:

Kunnallisvaalit 2012, ehdokasasettelusta

Turun Sos. Dem. Naisyhdistys on asettanut ehdolle neljä kandidaattia syksyn 2012 kunnallisvaaleihin Turussa. Naisyhdistyksen ehdokkaat ovat Nelli Baran, Nina Kallio, Merja Roos ja Kaarina Sainio.… Avainsanat: