Naisyhdistyksen taustatuki Nellille

Turun sos.dem. naisyhdistyksen jäsenet antavat tukensa Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin ehdokkuudelle Demarinaisten liiton puheenjohtajaksi sekä eduskuntaan. Lue lisää Avainsanat:

Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Nelli Baran: Terveyskeskusmaksut kuopattava

Blogit
Vuonna 1903 Forssan kokouksessa julistettu Suomen Työväenpuolueen sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen poliittinen ohjelma oli voimassa 49 vuoden ajan. Yksi julistuksen vaade oli: “Terveydenhoito valtion ja… Avainsanat:

Vaalimateriaalien työstöä

Maanantaina 3.9.2012 Naisyhdistyksen kädentaito-iskuryhmä otti kohteekseen ehdokkaidensa vaalipropagandan työstön. Tavoitteena oli tuottaa iso kasa ruusuisia kirjanmerkkejä jaettavaksi toreilla ja Turuilla. Ja tavoitteessa onnistuttiin erinomaisesti. Kirjanmerkit… Avainsanat:

Nelli Baran: Elintarvikkeet pois kaatopaikoilta

Blogit
Vuodesta toiseen jätteiden määrä jatkaa kasvuaan. Läntisen maailman on vallannut laajalle levinnyt kulutushysteria jatkaen voittokulkuaan kehittyviin maihin. Hyvän elämän mittariksi on tullut on tarpeettoman tavaran… Avainsanat:

Ehdolla kunnallisvaaleissa

Turun SDP:n jäsenäänestyksen tulokset kunnallisvaaliehdokkaista on julkistettu. Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät hienosti ääniä. Kaikki neljä ehdokastamme pääsi läpi äänestyksestä ja on nyt tekemässä yhteistyötä muiden SDP:n… Avainsanat:

Esittely: Nelli Baran

1) Nimi: Nelli Baran, 28 vuotta 2) Ammatti: Järjestösihteeri ja insinööriopiskelija. 3) Kuka olen? Olen paljasjalkainen turkulainen ja aktiivikansalainen. Vietän vapaa-aikani puolueentoiminnassa, vapaaehtoisena (mm.… Avainsanat:

Kunnallisvaalit 2012, ehdokasasettelusta

Turun Sos. Dem. Naisyhdistys on asettanut ehdolle neljä kandidaattia syksyn 2012 kunnallisvaaleihin Turussa. Naisyhdistyksen ehdokkaat ovat Nelli Baran, Nina Kallio, Merja Roos ja Kaarina Sainio.… Avainsanat:

Toimintakertomus 2010

Vuonna 2010 Turun sos.dem. Naisyhdistyksessä keskityttiin toiminnan kehittämiseen ja herättelemiseen perinteisistä kuukausikokouksista enemmän myös muunlaisiin tapahtumiin. Yhdistyksemme ikäjakauma on laaja, joten on haasteellista luoda vain… Avainsanat: