Kuntavaaliehdokkaamme Merja Roos esittäytyy

Blogit
Olen ravintola-alan ammattilainen ja toiminut tarjoilijana kulttuuriväen suosimissa ravintoloissa. Nähnyt pitkät ja kosteat lounaat kuin ruokaharrastuksen nousunkin. Asiakkaat, niin kuin ihmiset yleensäkin, ovat mukavia. Poikkeuksia… Avainsanat:

Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Ehdolla kunnallisvaaleissa

Turun SDP:n jäsenäänestyksen tulokset kunnallisvaaliehdokkaista on julkistettu. Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät hienosti ääniä. Kaikki neljä ehdokastamme pääsi läpi äänestyksestä ja on nyt tekemässä yhteistyötä muiden SDP:n… Avainsanat:

Kunnallisvaalit 2012, ehdokasasettelusta

Turun Sos. Dem. Naisyhdistys on asettanut ehdolle neljä kandidaattia syksyn 2012 kunnallisvaaleihin Turussa. Naisyhdistyksen ehdokkaat ovat Nelli Baran, Nina Kallio, Merja Roos ja Kaarina Sainio.… Avainsanat:

Naisyhdistyksen ehdokas vaalitouhuissa

Turun sos. dem. Naisyhdistyksen eduskuntavaaliehdokas Merja Roosilla on pitänyt kiirettä vaalien alla. Aina yhtä hymyilevä Merja oli tavattavissa myös TYY:n vaalitorilla 13.4.2011 Turun Yliopistolla. Turku TV:llä… Avainsanat:

Toimintakertomus 2010

Vuonna 2010 Turun sos.dem. Naisyhdistyksessä keskityttiin toiminnan kehittämiseen ja herättelemiseen perinteisistä kuukausikokouksista enemmän myös muunlaisiin tapahtumiin. Yhdistyksemme ikäjakauma on laaja, joten on haasteellista luoda vain… Avainsanat:

Merja Roos: Työ, palkka ja turva

Blogit
Varissuon ja Lausteen demarien järjestämässä illassa esitettiin kiperiä kysymyksiä kansanedustajaehdokkaille. Johtopäätös oli, että köyhyyden poistamisen keino on työ. Työ, josta saadaan kunnollista ja eri elämänvaiheet… Avainsanat:

Raha, laatu & ihmisarvo – Mikä ratkaisee palveluissa?

Kuvia
Työväentalolla 11.11.2010 vietettiin Turun sos. dem. naisyhdistyksen ja Turun Pääskyvuoren sos. dem. yhdistyksen järjestämää ”Raha, laatu & ihmisarvo – Mikä ratkaisee palveluissa?” -tilaisuutta. Paikalle saapui kolmisenkymmentä… Avainsanat:

Merja Roos: Kaikki hyötyvät

Blogit
Pekka Tiaisen sanoin: Puolueiden tulisi jo nyt ilmoittaa, että pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseen osoitetaan seuraavassa hallitusohjelmassa tarvittava rahoitus riippumatta siitä, mikä sen täsmällinen kokoonpano tulee olemaan. Kaikki… Avainsanat: