Mukana päätöksenteossa Turussa

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät yhteensä 367 ääntä ääniharavana Nina Kallio 186 äänellään. Näiden äänien turvin Naisyhdistys sai ehdokkaansa mukaan Turun kunnallispolitiikkaan erinäisiin luottamustoimiin.… Avainsanat:

Esittely: Kaarina Sainio

Blogit
1) Nimi: Kaarina Sainio, 29 vuotta 2) Ammatti: kirjastonhoitaja 3) Kuka olen? Turkulainen kirjastotäti, maailmanparantaja, feministi, demari, pakana, vaimo,  kulinaristi, pilkunrakastaja. Olen mm. Amnesty Internationalin,… Avainsanat:

Vaalimateriaalien työstöä

Maanantaina 3.9.2012 Naisyhdistyksen kädentaito-iskuryhmä otti kohteekseen ehdokkaidensa vaalipropagandan työstön. Tavoitteena oli tuottaa iso kasa ruusuisia kirjanmerkkejä jaettavaksi toreilla ja Turuilla. Ja tavoitteessa onnistuttiin erinomaisesti. Kirjanmerkit… Avainsanat:

Ehdolla kunnallisvaaleissa

Turun SDP:n jäsenäänestyksen tulokset kunnallisvaaliehdokkaista on julkistettu. Naisyhdistyksen ehdokkaat keräsivät hienosti ääniä. Kaikki neljä ehdokastamme pääsi läpi äänestyksestä ja on nyt tekemässä yhteistyötä muiden SDP:n… Avainsanat:

Kaarina Sainio: Vappupuhe 2012

Blogit
Hyvät Toverit, Kiitos siitä, että saan puhua tässä perinteikkäässä tapahtumassa. Vielä kiitollisempi olen siksi, että tämä tilaisuus pisti minut pitkästä aikaa lukemaan äitini isän sotamuisteloita… Avainsanat:

Kunnallisvaalit 2012, ehdokasasettelusta

Turun Sos. Dem. Naisyhdistys on asettanut ehdolle neljä kandidaattia syksyn 2012 kunnallisvaaleihin Turussa. Naisyhdistyksen ehdokkaat ovat Nelli Baran, Nina Kallio, Merja Roos ja Kaarina Sainio.… Avainsanat: