Joulumyyjäiset 13.12.2015

Turun sos. dem. naisyhdistys osallistuu: JOULUMYYJÄISET su 13.12.2015 klo 11-16 VPK:n talolla, Eskelinkatu 5, Turku Naisyhdistyksellä on monenlaista jouluista myytävää kuten käsintehtyjä sukkia, lapasia, hernepusseja,… Avainsanat:

Joulumyyjäiset

Sunnuntaina 1.12. klo 10 Ruusukorttelissa vietetään joulumyyjäisiä, joissa Naisyhdistys on yhdessä Ensi- ja Turvakodin kotitoimikunnan kanssa mukana. Myyjäisten tuotto menee kotitoimikunnalle lyhentämättömänä. Kotitoimikunta jakaa… Avainsanat:

Joulumyyjäiset Ruusukorttelissa

Turun Ruusukorttelissa vietettiin joulumyyjäisiä 9.12.2012. Naisyhdistys osallistui myyjäisiin Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan kanssa. Myyjäisten tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Ensi- ja Turvakodin Kotitoimikunnan käyttöön. Pitkin vuotta… Avainsanat: