Kuntavaaliehdokkaamme Hanna-Mari Mäkelä esittäytyy

Blogit
Tradenomi. Perheen äiti.  Turun Toverit ry:n sihteeri. Turun Ensi- ja Turvakoti ry:n kotitoimikunnan jäsen Turun Sos.dem. Naisyhdistys ry:n taloudenhoitaja. Olen ollut edellisen kerran kuntavaaliehdokkaana 2004.… Avainsanat:

Muutoksen tuulet syyskokouksessa

Turun Sos.dem Naisyhdistyksessä on jo kokoustettu vuoden 2013 syyskokous. Kokous järjestettiin Turun Työväentalolla 3.10. ilta-auringon valaistessa salia. Kokouksen alkuun käytiin Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajan Nelli Baranin… Avainsanat:

Turun Sos.Dem. Naisyhdistys 115-vuotta juhlatilaisuus 29.10.2011 Panimoravintola Koulussa

Kuvia
KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ KUVAGALLERIAAN Turun Sos.Dem. Naisyhdistys juhlisti 115-vuotista taipalettaan Panimoravintola Koulun Bellman-salissa lauantaina 29.10.2011. Tilaisuuteen saapui niin nuorempia demareita kuin jo hieman kokeneempiakin demareita… Avainsanat:

Toimintakertomus 2010

Vuonna 2010 Turun sos.dem. Naisyhdistyksessä keskityttiin toiminnan kehittämiseen ja herättelemiseen perinteisistä kuukausikokouksista enemmän myös muunlaisiin tapahtumiin. Yhdistyksemme ikäjakauma on laaja, joten on haasteellista luoda vain… Avainsanat:

Hanna-Mari Mäkelä: Historiaa Naisyhdistyksestä

Tarina Turun Sos.dem. Naisyhdistyksen alkutaipaleelta. Kooste on Naisyhdistyksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Ritva Grönlundin puheesta vuonna 1976. ”Jo pian Turun Työväenyhdistyksen perustamisen jälkeen huomattiin, ettei yhdistyselämä ilman… Avainsanat: